Norway Sweden Denmark Germany

Narvesen Kuponger

Norway
Trenger du lesestoff? Hos Narvesen kan du velge mellom nesten 1.111 forskjellige magasiner! Klikk på kupongen for å øke etter ditt favorittmagasin i det utrolige utvalget!
Narvesen Info

Narvesen, som ble etablert i 1894 av Bertrand Narvesen, er kjent over hele landet, fra Mandal i sør til Honningsvåg i nord, fra Florø i vest til Vardø i øst. Narvesen har vært en av Norges ledende servicebedrifter i mer enn 100 år.

Reitan Convenience Norge AS driver bl.a. Narvesen-konseptet. Narvesen-konseptet omfatter Narvesen Norge AS og Preses Apvieniba i Latvia. Hver av kjedene har en dominerende markedsposisjon i sine hjemmemarkeder. Antall utsalgssteder er til sammen 868. Virksomheten eies 100%, bortsett fra i Latvia der eierandelen er 50%.

Narvesen Norge fremstår i dag som en landsdekkende kjede med over 440 kiosker og over 2.500 medarbeidere i Norge. Narvesen kiosker i Norge har over 200.000 kundebesøk pr. dag. Det betyr at hver nordmann i snitt besøker Narvesen ca. 16 ganger i løpet av året.

Narvesen er i dag eiet av Reitangruppen. Reitangruppen er spesialisert på organisering og drift av franchisebaserte virksomheter innen varehandel. Reitangruppens handelsvirksomhet er blant Skandinavias ledende med 15 000 ansatte, og mer enn 1900 utsalgssteder.

I dag regnes Narvesens eldste kiosker som prydelementer i bybildet. Det er fortsatt en Tårnkiosk igjen og denne er gjenoppbygd på Folkemuseet. Videre finnes det en Tyrihanskiosk rekonstruert på Norsk Folkemuseum og en Palladiokiosk som står inne i Reitangruppens nye hovedkontor i Oslo. Den første kiosken Narvesen kjøpte er plassert på Jernbanemuseet på Hamar. I dag er Centrumkiosken, som står ved Spikersupp