Norway Sweden Denmark Germany

Bladkongen Kuponger

Norway
Norges beste utvalg av blader og tidsskrifter for de yngste. Lesetrening er viktig for barn og ungdom, og ingenting er bedre enn at det foregår på en morsom og spennende måte. Et abonnement på favorittbladet er en gave som varer og gir glede hver gang det kommer i posten.
Få områder er i raskere utvikling enn data og teknikk. Uten kontinuerlig informasjon er det vanskelig å henge med. Et blad, eller to om vår digitale verden rett hjem i posten, gjør oss i stand til å utnytte mulighetene den nye teknologien tilbyr.
En god latter forlenger livet, og det er så sant som det er sagt. Humor er nødvendig. Uten selvironi og en avvæpnende latter blir det sosiale samspillet vanskelig. Tegneserier og humor tilbyr oss en pust i bakken og et skjevt, men ofte sant, blikk på oss selv og verden.
Bladkongen Info

Bladkongen.no tilbyr både norske og internasjonale magasiner!

Bladkongens forretningsidé er å samle alle magasiner og ukeblader på ett og samme sted. Dette fordi du som kunde skal få et oversiktlig bilde over hvilke blader som finnes innenfor de forskjellige kategoriene. Noe som gjør det enkelt å få tak i akkurat det bladet som passer deg og din interesse best.

På bladkongen.no kan du bestille abonnement på både norske og utenlandske blader. Du kan bestille et abonnement til deg selv, eller du kan velge å gi det bort som en gave.

Bladkongen.no arbeider kontinuerlig med å finne nye samarbeidspartnere, både norske og internasjonale forlag. Dersom vi mangler ditt favorittmagasin, gi oss en tilbakemelding og vi vil gjøre vårt beste for å få dette inn i sortimentet vårt.

Bladkongen.no eies og drivs av Mediafy Magazines AS som igjen inngår i konsernet Medieutveckling Sverige AB. Medieutveckling ble opprettet i 2001 og er et markedsføring- og salgsselskap som retter seg mot Sveriges forlag. Forretningsidéen bak Medieutveckling er å skape større rekkevidde og et høyere opplag av magasiner, dette uten å bruke forlagenes ressurser.

I denne kategorien dekkes alt fra artister og skuespillere, til film- og musikkteknologi. Alle sjangere er representert. Du kan lese om sci-fi, rock og pop, tegnefilm og opera. Både norske og internasjonale magasiner er tilgjengelig. Vi kan være med backstage, og på filmsett i Hollywood.
Menneskets historie er den mest fantastiske fortelling av dem alle. Samtidig forteller historien oss hvem vi er. Menneskets medfødte nysgjerrighet medvirket til utvikling av utrolig maskineri og grensesprengende tankebygninger. Ta del i vår spennende og levende historie.
Om det er ommøblering, eller full oppussing vi står overfor, vil et interiørmagasin gi oss tips og idéer. Våre titler i kategorien Interiør strekker seg over hele spekteret; små leiligheter, villaer, gamle trehus og flotte herregårder. Vakre fotografier gjør bladene til små kunststykker.
Jo mer vi vet om noe, jo større glede har vi av det. Moderne kunst kan noen ganger virke vanskelig og lite tilgjengelig. Men kultur er jo alt fra hip-hop til gamle Egypt.
Vi kan leve uten mye, men mat og drikke kommer vi aldri unna. Derfor er mat og drikke grunnleggende elementer i alle kulturer. Mat og vin er en hobby som deles av millioner rundt om i verden. I kategorien Mat og Vin finner du både lokale oppskrifter og eksotiske tradisjoner.
Samfunnsdebatt er en kontinuerlig prosess. Vi deltar alle, om enn på ulike områder og nivåer. Bakgrunnsstoff er viktig for å kunne levere fruktbare innlegg og begrunne meninger. I kategorien Politikk og Samfunn finner alle engasjerte mennesker magasiner som gir økt kunnskap.
I denne kategorien finner du hele 121 titler. Mennesker over hele verden er engasjerte i sport. Klima og geografiske forhold har ofte lagt grunnlaget for spennende lokale idrettsgrener. Vi er kanskje ikke aktive selv, men de fleste har et godt øye til i alle fall én idrettsgren.
We do not use cookies nor do we collect any information from visitors to the site. We do have external links from third-party websites and our affiliate networks and once you leave our site we are not responsible for information that websites may collect. By continuing to use this website you acknowledge that you have read and understand and agree to our Privacy Policy.