Norway Sweden Denmark Germany

Telenor DK Kuponger

Denmark
Alle abonnementer er inklusiv min. 100 GB lagerplads i skyen med OneDrive
Lige nu kan du få 90kr i online-rabat på dit mobilabbonement hos Telenor!
Samsungs smartestetelefon til dato Køb den i dag!
Telenor DK Info

Telenor har en dynamisk og fleksibel tilgang til deres forretning. De forholder sig til markedets udvikling og nye teknologier. Og det er bl.a. årsagen til, at Telenor i dag består af en sammenlægning af et mobiltelefoniselskab (Sonofon) og en internetleverandør (Cybercity). I dag giver det ikke længere mening, at sælge tingene hver for sig. Teknologierne lapper over hinanden, og vi ved, at mange kunder vil kunne kommunikere hvor som helst og når som helst uden at spekulere på de bagvedliggende teknologier. Vores mission er derfor i dag at give kunden en sammenhængende kommunikationsoplevelse ved at bygge bro mellem teknologier, indhold og udstyr.

Drop dit dyre fastnet – behold dit nummer
Få familierabat. - Kræver min. to Familie+ abonnementer.
Få Mobilt Bredbånd – og nyd den totale onlinefrihed
Oplev Danmarks stærkeste netværk med den nye iPad Air 2
Saml hele familien – og få fantastiske fordele.
Når du skifter til en ny mobiltelefon, hjælper vi dig med at overføre musik, videoer, billeder og kontakter fra din gamle mobil til din nye - også selvom du skifter til et andet styresystem.
Ring ubegrænset til andre fastnetnumre og få fast lav pris på opkald til mobilnumre.
We do not use cookies nor do we collect any information from visitors to the site. We do have external links from third-party websites and our affiliate networks and once you leave our site we are not responsible for information that websites may collect. By continuing to use this website you acknowledge that you have read and understand and agree to our Privacy Policy.