Norway Sweden Denmark Germany

e-gear.dk Kuponger

Denmark
I kategorien for Antivirus Software finder du alle de kommercielle sikkerhedsløsninger og antivirusprogrammer, der yder effektiv beskyttelse imod virus og malware.
I denne sektion har vi valgt at placere software, der hjælper med at udføre vedligeholdelse- og optimeringsopgaver i Microsoft Windows.
Find softwareprogrammer indenfor genren video og film, både til hjælp med redigering og håndtering af diverse video- og filformater.
e-gear.dk Info

Annoncér softwareprodukter til dine brugere indenfor diverse genre. Er særligt relevant på side med IT som koncept og indhold. En del af vores produkter så som Microsoft Office, Norton Security og iolo kan sagtens annonceres og målrettes til Hr. og Fru. Danmark.

Hvis du oplever at din computer er blevet langsom eller der dukker mange mistænkelige pop-up vinduer op, imens du bruger computeren eller er online, så er chancerne store for at din computer er inficeret med spyware - det er her antispyware softwareprogrammer har sin force.
denne kategori kaldet Diverse har vi valgt at placere softwareprodukter som vi ikke mener hører hjemme i de andre kategorier.
Selvom Macintosh som styresystem ikke er nær så udbredt som Microsoft Windows, så bliver der løbende udviklet en masse spændende software og f. eks antivirusprogrammer til netop Macintosh.
Du bør tage dine forholdsregler, når du går online via din mobiltelefon og f. eks tjekker din netbank eller shopper online - tredjepart kan uden det store besvær stjæle din fortrolige oplysninger og data - især på usikre netværk på en café eller på biblioteket.
I vores kategori for software til musik og håndtering af multimediaoplevelse indenfor lyd og audio har vi spændende softwareprogrammer, der f. eks hjælper med at håndtere musik- og lydfiler til andre filformater som f. eks Audials og Soundtaxi.
We do not use cookies nor do we collect any information from visitors to the site. We do have external links from third-party websites and our affiliate networks and once you leave our site we are not responsible for information that websites may collect. By continuing to use this website you acknowledge that you have read and understand and agree to our Privacy Policy.