Norway Sweden Denmark Germany

Kondomeriet Kuponger

Norway
Sjekk ut utvalget av sexleketøy for henne eksklusivt for nettkunder hos Kondomeriet! Klikk på denne linken som tar deg til siden!
Ta del i opplevelsene i den hyperpopulære triologien fra E. L. James. Kondomeriet har et knallgodt utvalg av sexleketøy og tilbehør som er direkte inspirert fra bøkene, så følg linken for å se hele sortimentet.
I samarbeid med forfatter E L James har det nå blitt utgitt en begrenset antall Red Room Collection-produkter. Dette gir dere en mulighet til å bruke alt utstyret for luksuriøs bondage som er benyttet av selveste Christian Grey. Skynd deg å ta en titt på dette
Kondomeriet Info

Med over 25 års erfaring er Kondomeriet et naturlig og trygt førstevalg når det kommer til kjøp av erotiske produkter og leketøy.

Takket være god produktkunnskap, service og spennende produkter har Kondomeriet vært ledende innen salg av sexleketøy i Norge siden 1989. Vår oppskrift på suksess er å ta kundene på alvor, vi gir god service og er seriøse innen den bransjen vi representerer. Vår daglige kontakt med kundene våre gir oss verdifulle tilbakemeldinger på produkter. Dette er med på å utvikle det varesortimentet vi har i dag, og vil satse på i fremtiden.

Vi ønsker å formidle vår kunnskap på en frigjort og leken måte. Det skal være enkelt for våre kunder å finne den informasjonen de ønsker. Dette gjør vi ved å være tilgjengelig med dyktige medarbeidere i våre butikker, på kundeservice og ha gode nettsider.

Når du leverer inn din gamle vibrator hos kondomeriet får du 20% avslag på en ny en!
God og praktisk hårtrimmer som gjør det enkelt og komfortabelt å fjerne hår. Hårfjerneren har skarpe blader for presis barbering, og kan benyttes av både menn og kvinner.
Sjekk utvalget av erotiske spill og brettspill eksklusivt for nettkunder hos Kondomeriet! Se bestselgerne!
Kondomeriet tilbyr nå massasjeolje med jordbærsmak til kun kr 69,- Den friskeste starten på våren!
Liten og kraftig vibrator til kun 199,-. God ytelse kombinert med en lav pris har gjort dette til kundenes favoritt.
Kondomeriet tar alltid inn spennende produkter og varer som både kan glede og tilfredsstille. Klikk deg inn for å se deres anbefalinger!
Kondomeriet fører en mengde varer som er vanntette. Sjekk utvalget. Fra 179,-
We do not use cookies nor do we collect any information from visitors to the site. We do have external links from third-party websites and our affiliate networks and once you leave our site we are not responsible for information that websites may collect. By continuing to use this website you acknowledge that you have read and understand and agree to our Privacy Policy.