Norway Sweden Denmark Germany

AXO Finans SE Kuponger

Sweden
Låna direkt från 10.000 till 400.000. Från 3,75%. Använder du Bank-id kan du ha pengar på kontot dagen efter!
Låna pengar från 10 000 till 400 000 kronor
Privatlån från 10 000 till 400 000
AXO Finans SE Info

Axo Finans är en oberoende låneförmedlare. Vi förmedlar lån till Sveriges ledande låneinstitut och banker. Vi är en nordisk aktör och här i Sverige har vi vårt huvudkontor i Göteborg.

Vi skickar din ansökan till de banker vi samarbetar med. Detta gör det enklare för oss att hitta det bästa privatlånet till dig, anpassat efter dina behov. Vi samarbetar med flera banker vilket innebär att vi får flera låneerbjudande. Därefter kontaktar vi dig för att presentera det bästa erbjudandet.

Vi tycker att det är viktigt med personlig kontakt. Du är alltid välkommen att ringa vår kundtjänst och få hjälp med din låneansökan av våra erfarna lånehandläggare.

Vi är godkända som låneförmedlare av Finansinspektionen. Vår låneförmedlartjänst är helt kostnadsfri. Det registreras enbart en kreditupplysning på dig.

Axo Finans finns både i Sverige och i Norge. I Norge förmedlar vi forbrukslån i samarbete med Norges ledande banker.

Blancolån från 10 000 till 400 000 kronor med ränta från 3,75%.
Låna från 10 000 till 400 000 kronor hos Axo Finans.
Har du dyra lån eller krediter kan du enkelt lösa lånen genom att ta ett billigare privatlån genom Axo Finans och betala av dina dyra lån. Vi samarbetar med flera banker och hjälper dig hitta den bank som ger dig den lägsta räntan för att sänka dina lånekostnader.
Du som snabbt och enkelt behöver pengar kan ansöka om ett privatlån. Det är ett lån utan säkerhet och där du själv bestämmer vad pengarna ska användas till.
Låna till renovering av bostad från 10 000 till 400 000 kronor. Fyll i ansökan för renoveringslån och få den behandlad av flera banker. Enbart en kreditupplysning registreras och det är helt kostnadsfritt att ansöka.
Genom Axo Finans kan du samla dyra lån och krediter till ett lån med lägre ränta. Fyll i ansökan och få den behandlad av flera banker, vi hittar rätt privatlån direkt.
We do not use cookies nor do we collect any information from visitors to the site. We do have external links from third-party websites and our affiliate networks and once you leave our site we are not responsible for information that websites may collect. By continuing to use this website you acknowledge that you have read and understand and agree to our Privacy Policy.